MUSIQA MAKTABLARIDA O’QITUVCHILARNING IJODIY FAOLLIGINI OSHIRISH YO’LLARI - DO‘SMATOVA MALIKA ODILJONOVNA (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA.Mazkur maqolada o‘quvchi bolalarning musiqiy ijodkorlik qobiliyatini shakillantirishda mustaqil fikrlashning nazariy ahamiyati haqida fikr- mulohazalar yurutilgan. Shuningdek, ijodkorlik qobiliyatini shakillantirishda pedagok hodimning vazifalari ham bayon etilgan.