OILAVIY MUNOSABATLARNING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Quvondiqov Sobirbek Abdurasul o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada oilaviy munosabatlarning inson shaxsi rivojlanishidagi psixologik ahamiyati yoritilgan. Oiladagi sog‘lom muhit, o‘zaro hurmat, mehr- muhabbat va samimiy muloqotning shaxsning emotsional, ijtimoiy hamda ma’naviy rivojlanishiga ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, oilaviy munosabatlarning farzand tarbiyasi va ruhiy salomatlikdagi o‘rni ko‘rsatib berilgan.