ILK O`SPIRINLIK DAVRIDA UCHRAYDIGAN PSIXOLOGIK NOMUTANOSIBLIKLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH - Shoqulova Nozima Sharofovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ilk o‘spirinlik davrida uchraydigan psixologik nomutanosibliklar, ularning kelib chiqish sabablari hamda yoshlar shaxsining rivojlanishiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, mazkur davrda kuzatiladigan emotsional, ijtimoiy va shaxsiy muammolarni bartaraf etishning psixologik usullari ham tahlil qilingan.