JAMOADA MUNOSABATLARARO NIZOLARNING KELIB CHIQISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - S - Khodjaeva Dilnoza Maxmudjanovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada jamoada munosabatlararo nizolarning yuzaga kelishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar tahlil qilingan. Shaxslararo munosabatlarda uchraydigan kelishmovchiliklarning psixologik manbalari, ularning jamoa faoliyatiga ta’siri hamda nizolarni oldini olish va bartaraf etish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, sog‘lom psixologik muhitni shakllantirishning ahamiyati ochib berilgan.