KICHIK BIZNESNI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI MARKETINGNING ROLI - Qalandarova Maryam Jo’rayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada kichik biznes faoliyatini rivojlantirishda raqamli marketingning ahamiyati, uning asosiy vositalari va tadbirkorlik subyektlari uchun yaratayotgan imkoniyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli marketing strategiyalarining mijozlar bazasini kengaytirish, savdo hajmini oshirish hamda biznesning raqobatbardoshligini ta’minlashdagi o‘rni yoritiladi.