IQTISODIY OʻSISHNI BAHOLASHDA MATIMATIK MODELLARDAN FOYDALANISH - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola iqtisodiy oʻsishni baholashda matematik modellarning ahamiyatini tahlil qiladi. Matematik modellar yordamida iqtisodiy jarayonlar va ularning natijalari aniqroq baholanadi va prognoz qilinadi.