INVESTITSIYA QARORLARINI QABUL QILISHDA MATIMATIK XISOB KITOBLARNI AXAMIYATI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola investitsiya qarorlarini qabul qilishda matematik hisob-kitoblarning ahamiyatini o’rganadi. Matematik modellar va hisob-kitoblar investitsiya jarayonida risklarni baholash va samaradorlikni oshirishda muhim rol o’ynaydi.