INFLATSIYA DARAJASINI MATIMATIK MODELLAR YORDAMIDA PRAGNOZ QILISH - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqolada inflatsiya darajasini matematik modellar yordamida qanday qilib prognoz qilish mumkinligi muhokama qilinadi. Turli xil matematik usullarni qo’llash orqali inflatsiya tahminlari aniqroq va ishonchliroq bo’lishi mumkin.