SUNIY INTILEKT VA MATIMATIK ALGORITMLARNING IQTISODIYOTDA QOʻLLANISHI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola suniy intellekt va matematik algoritmlarning iqtisodiyotdagi ahamiyatini tahlil qiladi. Ushbu texnologiyalar iqtisodiy jarayonlarni qanday osonlashtirishi va samaradorligini oshirishi haqida fikrlar bildiriladi.