IQTISODIYOTDA MOLIYAVIY MATEMATIKANING O‘RNI: NAZARIY VA AMALIY - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqolada iqtisodiyotda moliyaviy matematikaning o‘rni, uning nazariy asoslari va amaliy qo‘llanilishi ko‘rib chiqiladi. Moliyaviy matematikalar iqtisodiy jarayonlarni tahlil qilishda muhim ahamiyatga ega bo‘lib, iqtisodiy qarorlar qabul qilishda yordam beradi.