SUN’IY INTELLEKT VA EKONOMETRIKA - Uralov Sardor; Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola sun’iy intellekt va ekonometrika o’rtasidagi aloqalarni o’rganadi. Sun’iy intellektning iqtisodiy modellarni rivojlantirishdagi roli va imkoniyatlari tahlil qilinadi. Ekonometrik usullar yordamida sun’iy intellektni qo’llashning foydalari ko’rib chiqiladi.