SUN’IY INTILEKT VA KATTA MALUMOTLAR ASRIDA EKONOMETRIKA VA MASHINALI OʻRGANISH - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqolada sun’iy intilekt va katta ma’lumotlar asrida ekonometrika va mashinali oʻrganishning ahamiyati va o’zaro bog’liqligi ko’rib chiqiladi. Ushbu sohalar iqtisodiy tadqiqotlar va qaror qabul qilish jarayonlarini qanday o’zgartirayotganini tahlil qilamiz.