SUNʼIY INTELLEKT MATEMATIKASI(NEYRON TARMOQLAR, OPTIMALLASHTIRISH) - Mamaraimova Shahzoda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola sunʼiy intellekt matematikasining asosiy jihatlarini, jumladan, neyron tarmoqlar va optimallashtirish usullarini muhokama qiladi. Matematik asoslar va amaliy qoʻllanishlar keltiriladi.