EHTIMOLLAR NAZARIYASI VA STATISTIKASI - Ashurov Bakhtiyar Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ehtimollar nazariyasi va statistikasi, tasodifiy hodisalar va ularning ehtimollarini o’rganish bilan bog’liq bo’lgan muhim sohalardir. Ushbu maqolada ehtimollar nazariyasining asosiy tushunchalari, statistik usullar va ularning amaliy qo’llanilishi ko’rib chiqiladi.