INVESTITSIYA PORTFELINI OPTIMALLASHTIRISHNING MATEMATIK MODELLARI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola investitsiya portfelini optimallashtirishning matematik modellari haqida batafsil ma’lumot beradi. O’zgaruvchilar, cheklovlar va maqsad funksiyalari orqali investitsiya strategiyalarini qanday samarali ishlab chiqish mumkinligi ko’rsatiladi.