INFLYATSIYA JARAYONLARINI MATEMATIK MODELLASHTIRISH - Fayzullayev Jamshid (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqolada inflyatsiya jarayonlarining matematik modellashtirilishi haqida batafsil ma’lumot beriladi. Inflyatsiyaning iqtisodiy ta’sirlarini tushunish va prognoz qilish uchun matematik modellarni qo’llash usullari ko’rib chiqiladi.