IQTISODIY OʻSISH VA BARQAROR RIVOJLANISHNING MATEMATIK TAHLILI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola iqtisodiy oʻsish va barqaror rivojlanishning matematik tahlilini taqdim etadi. Tahlil iqtisodiy modellar va statistik usullar yordamida amalga oshiriladi, bu esa iqtisodiy jarayonlarni yanada chuqurroq tushunishga yordam beradi.