SUNʼIY INTELLEKT VA BIG DATA TEXNALOGIYALARINING IQTISODIY PROGNOZLASHDAGI RO’LI - Fayzullayev Jamshid (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola sunʼiy intellekt va Big Data texnologiyalarining iqtisodiy prognozlashdagi ahamiyatini tahlil qiladi. Ular yordamida iqtisodiy jarayonlarni yanada aniq va samarali bashorat qilish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.