STARTAP BIZNESLARDA RISK VA FOYDA MUVOZANATINI EHTIMOLLAR NAZARIYASI HAMDA O’YINLAR NAZARIYASI ASOSIDA IQTISODIY MODELLASHTIRISH - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola startap bizneslarida risk va foyda muvozanatini ehtimollar nazariyasi va o’yinlar nazariyasi asosida iqtisodiy modellashtirishni o’rganadi. Maqola startaplar uchun muhim iqtisodiy tushunchalarni taqdim etadi va amaliy misollar bilan boyitilgan.