RAQAMLI TURIZM IQTISODIYOTIDA SUN’IY INTELLEKT ASOSIDAGI TALAB PROGNOZLASH UCHUN MATEMATIK MODELLAR - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqolada raqamli turizm iqtisodiyotida sun’iy intellekt asosida talab prognozlash uchun matematik modellar muhokama qilinadi. Talab prognozlash jarayonida sun’iy intellektning o‘rni va ahamiyati ko‘rsatiladi.