MOLIYAVIY RISKLARNI BAHOLASHDA EHTIMOLLAR NAZARIYASINING QO’LLANILISHI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annonation: Ushbu maqola moliyaviy risklarni baholashda ehtimollar nazariyasining ahamiyatini o‘rganadi. Ehtimollar nazariyasi yordamida moliyaviy risklarni aniq baholash va boshqarish usullari ko‘rib chiqiladi.