CHIZIQLI DASTURLASH USULI BILAN LOGISTIKA XARAJATLARINI OPTIMALLASHTIRISH - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola chiziqli dasturlash usulidan foydalanib logistika xarajatlarini optimallashtirish jarayonini o’rganadi. Tadqiqot logistika xarajatlarini kamaytirish uchun samarali strategiyalarni taklif etadi va amaliy misollar bilan tasdiqlanadi.