RAQAMLI IQTISODIYOTDA O’YINLAR NAZARIYASI VA KIBERXAVFSIZLIK XARAJATLARI OPTIMALLASHUVI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqola raqamli iqtisodiyotda ōyinlar nazariyasi va kiberxavfsizlik xarajatlarini optimallashtirish muammolarini o’rganadi. Raqamli iqtisodiyotning o’sishi bilan kiberxavfsizlikning ahamiyati ortmoqda va bu maqola ushbu jarayonlarni tahlil qiladi.