KICHIK BIZNESDA MAHSULOT ISHLAB CHIQARISHNI OPTIMALLASHTIRISHNING DASTURLASH USULLARI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqolada kichik biznesda mahsulot ishlab chiqarishni optimallashtirish uchun chiziqli dasturlash usuli ko’rib chiqiladi. Ushbu usul yordamida resurslardan samarali foydalanish va ishlab chiqarish jarayonlarini yaxshilash maqsadida strategiyalar ishlab chiqiladi.