BUXGALTERIYA HISOBINING DASTURIY TA’MINLANISHI - Rajaboyev Shahboz Shodi o'g'li; Mexridinov Tursunali (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Zamonaviy buxgalteriya hisobida dasturiy ta’minotning ahamiyati tobora ortib bormoqda. U hisob jarayonlarini avtomatlashtirish, ma’lumotlar aniqligini oshirish va samaradorlikni ta’minlashda muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqola buxgalteriya hisobining dasturiy ta’minlanishining nazariy va amaliy jihatlarini tahlil qiladi. Shuningdek, u O’zbekistonda buxgalteriya dasturlaridan foydalanish tendensiyalari va ularni takomillashtirish yo’nalishlarini ko’rib chiqadi. Maqola soha mutaxassislari va tadqiqotchilar uchun qimmatli ma’lumotlarni taqdim etadi.