ILK BILIMLARIMIZ SARI YO‘L — 1-SINF - Amanboyeva Gulnura; Abdirimova Nurhayot; Davronbekova Zaynab; Jumanazarova Joziba (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqola 1-sinf o‘quvchilari tomonidan yozilgan bo‘lib, unda maktab hayotidagi ilk yil, o‘quvchilarning ta’lim jarayoniga moslashishi hamda olgan dastlabki bilim va ko‘nikmalari yoritiladi. Maqolada o‘qish, yozish va hisoblashni o‘rganish jarayoni, sinfdoshlar bilan do‘stlik munosabatlari hamda turli tadbirlarda ishtirok etish tajribalari bayon etilgan. Shuningdek, ustozga bo‘lgan hurmat va mehr, ota-onalarning qo‘llab-quvvatlashi alohida ta’kidlanadi. Mazkur annotatsiya 1-sinf o‘quvchilarining maktabdagi ilk tajribalarini va erishgan yutuqlarini qisqacha ifodalaydi.