PARRANDA VA PARRANDAXONALAR GIGIYENASI - Xo‘jaxonova Moxinur Farxodjon qizi; Abbosov Umidjon Maxmudjonovich; Eshmatov G‘ayrat Xurram o‘g‘li; Xo‘jaxonov Shoxruxon Idrisxo‘ja o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada parrandalarni parvarish qilishda rioya etilish lozim bo‘lgan zoogigiyenik me’yorlar hamda parrandalar saqlanadigan binolarga qo‘yiladigan talablar hususida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.