MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI XODIMLARIDA O‘Z-O‘ZINI BAHOLASHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Karimova Nargiza Berdirahmat qizi; Dalimova N.M. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti xodimlarida o‘z- o‘zini baholashning psixologik xususiyatlari, uning kasbiy faoliyat samaradorligiga ta’siri hamda shaxs rivojlanishidagi ahamiyati tahlil qilinadi. O‘z-o‘zini baholash pedagog xodimlarning kasbiy kompetensiyasi, muloqot madaniyati, emotsional barqarorligi va mehnat motivatsiyasini belgilovchi muhim psixologik omil sifatida yoritiladi. Shuningdek, adekvat o‘z-o‘zini baholashni shakllantirishning pedagogik va psixologik jihatlari ham ochib beriladi.