PARRANDA BOQUVCHILAR KO‘P AZIYAT CHEKADIGAN YO‘TAL VA NAFAS YETISHMOVCHILI KASALLIKLARI. KASB KASALLIGI. - Xo‘jaxonova Moxinur Farxodjon qizi; Abbosov Umidjon Maxmudjonovich; Eshmatov G‘ayrat Xurram o‘g‘li; Xo‘jaxonov Shoxruxon Idrisxo‘ja o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolda parrandachilik xo‘jaliklarida faoliyat yuritadigan ishchi xodimlar ko‘p kasallanadigan yo‘tal va nafas yetishmovchili kasalliklari va klinik belgilari to‘g‘risida ma’lumotlar bayon qilingan.