INKLYUZIV TA’LIMDA O‘QUVCHILARNI KASBGA YO‘NALTIRISH - Qahramonova Zebuniso Raufjon qizi, (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Inklyuziv ta’limda o’quvchilarni kasb-hunarga yo‘naltirish sohasida mavjud bo’lgan ilmiy xulosalar va tavsiyalar hamda umumiy o‘rta ta’lim maktablari o‘quvchilarini kasb-hunarga yo‘naltirish, xususan kasblar olami bilan tanishtirish usullarini yangilash haqida bir qancha ma’lumotlar beriladi.