BOLALAR O‘YIN QO‘SHIQLARI - Nurmatova Madina Fayzullo qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o‘zbek bolalar folkloriga xos janrlardan biri bo‘lgan bolalar qo‘shiqlari va ularning yosh avlod kamolotidagi ahamiyati, qo‘shiqlarning turlari, xususan, o‘yin qo‘shiqlarining kuylanish uslublari, kelib chiqish tarixi, nomlanish sabablari yoritilgan.