MTMDA TARBIYACHILARGA QO‘YILADIGAN PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK TALABLAR - ABZAIROVA MALOHAT (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasasi tarbiyachilariga qo‘yiladigan pedagogik va psixologik talablar yoritilgan. Shuningdek, tarbiyachining kasbiy mahorati, bolalar bilan ishlashdagi psixologik yondashuvi hamda zamonaviy ta’lim jarayonidagi o‘rni haqida fikr yuritilgan.