KORXONALARNI HISOB SIYOSATINI SHAKLLANTIRISHVA AUDITINI TAKOMILLASHTIRISH - Muhiddin Abdumahmudov Xusanboy og‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada korxonalarni hisob-kitob masalalari, undagi siyosatni shakllanish yo‘llari, auditni takomillashtirish haqidagi bilimlar yoritib berilgan.