KOMBINATORIKA - Rahimova Muborak Maxkamboyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kombinatorika fanining mazmun-mohiyati, uning matematika va boshqa fanlar tizimidagi o‘rni, asosiy tushunchalari hamda amaliy ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, kombinatorik masalalarni yechish usullari, o‘rin almashtirishlar, joylashtirishlar va gruppalashlar haqida ma’lumot berilib, ularning kundalik hayot va zamonaviy texnologiyalardagi qo‘llanilishi tahlil qilingan.