GUMON TUSHUNCHASI VA MOHIYATI. - Akbarali Boymirzayev Mingboyevich; Shoniyeva Jasmina. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqolada tilshunoslikda gumon tushunchasi batafsil yoritilgan va misollar yordamida tahlil qilingan.