ISMOIL G‘ASPIRALI IJODIY FAOLIYATINING JADIDCHILIK ADABIYOTIDAGI O‘RNI - Sadirova Parizoda Botir qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ma’rifatparvar, jonkuyar adib Ismoilbek G‘aspiralining adabiy faoliyati, uning jadidchilik adabiyotidagi o‘rni va ahamiyati masalalariga to‘xtalib o‘tilgan. Ijodkorning “Turkiston sayohatlari” asari tahlilga tortilgan.