O‘ZBEK TILIDA O‘XSHATISHLARNING STRUKTUR-SEMANTIK XUSUSIYATLARI. - Dustmurodov Qahramon Mamadaliyevich.; Qudratova Marjona Farhod qizi. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tilshunoslikda o‘zbek tilshunoslikda o‘xshatishlarning struktur-semantik xususiyatlari batafsil yoritilgan va misollar yordamida tahlil qilingan.