RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA TRANSPORT-LOGISTIKA MASALALARINI MATEMATIK MODELLASHTIRISH - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Raqamli iqtisodiyot sharoitida transport-logistika masalalarini matematik modellashtirish, zamonaviy texnologiyalar va algoritmlar yordamida samaradorlikni oshirishga qaratilgan. Ushbu maqolada transport tizimlarining kompleks modellarini yaratish va ularni amaliyotda qo’llash usullari ko’rib chiqiladi.