CHIZIQLI DASTURLASH VA UNING IQTISODIYOTDAGI QO‘LLANILISHI - Ashurov Bakhtiyor Iskandarovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Chiziqli dasturlash iqtisodiyotda resurslarni samarali taqsimlash va qaror qabul qilish jarayonlarida muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqolada chiziqli dasturlashning asosiy tamoyillari va uning iqtisodiyotdagi qo’llanilishi ko’rib chiqiladi.