ZAMONAVIY TURIZM INFRASTRUKTURASIDA SMART TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISH VA SAMARADORLIK TAHLILI - Ashurov I. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada an’anaviy turizmdan smart (aqlli) turizmga o’tishning iqtisodiy-innovatsion asoslari, AKT, IoT va sun’iy intellekt texnologiyalarining mehmondo’stlik sanoatidagi roli ikki tilda tahlil etilgan. Sayyohlar oqimining o’sish dinamikasini prognozlovchi modellar keltirilgan.