GLOBAL RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA KIBERXAVFSIZLIK MUAMMOLARI VA AXBOROT TIZIMLARINI HIMOYA QILISH STRATEGIYALARI - Ashurov I (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Zamonaviy raqamli iqtisodiyot va global raqamlashtirish sharoitida kiberxavfsizlikni ta’minlash muammolari, kiberhujumlarning turlari va axborot tizimlarini himoya qilish mexanizmlari ikki tilda tizimli tahlil qilingan. Maqolada kiberxavf-xatarlarni baholashning matematik modellari ko’rsatilgan.