O‘SMIRLIK DAVRIDA SHAXS SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Egamberdiyeva Nigora Orifovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, shaxs rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar hamda o‘smirlar bilan ishlashning samarali usullari yoritilgan. Shuningdek, o‘smirlik davrida kuzatiladigan hissiy o‘zgarishlar, mustaqillikka intilish va ijtimoiy munosabatlarning shakllanishi tahlil qilingan.