KATTA SONLAR QONUNI - Baxtiyor Iskandorivich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Katta sonlar qonuni, matematikada va statistikada muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqola katta sonlar qonunining nazariyasi, amaliyotda qo’llanilishi va uning ahamiyatini o’rganadi.