MATEMATIK STATISTIK AMALLAR - Baxtiyor Iskandorivich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Ushbu maqolada matematik statistik amallar, ularning asosiy tushunchalari, usullari va qo’llanilish sohalari haqida batafsil ma’lumot beriladi. Statistik amallarni o’rganish orqali ma’lumotlarni tahlil qilish va qaror qabul qilish jarayonlarini yaxshilash mumkin.