MATEMATIK STATISTIKA ELEMENTLARI - Baxtiyor Iskandorivich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotation: Matematik statistika elementlari, ma’lumotlarni tahlil qilish va ularni tushunish uchun zarur bo’lgan asosiy tushunchalarni o’z ichiga oladi. Ushbu maqolada statistik tushunchalar, usullar va ularning amaliy qo’llanilishi haqida so’z yuritiladi.