CHET EL KAPITALI ISHTIROKIDAGI “HAMKORBANK” ATBDA IPOTEKA KREDITLARINI BERISHNI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI - Bahriddinov Amirullo (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.Mazkur maqolada chet el kapitali ishtirokidagi “Hamkorbank” ATBda ipoteka kreditlarini ajratish amaliyoti, uning iqtisodiy mohiyati hamda mavjud muammolari tahlil qilingan. Shuningdek, ipoteka kreditlari bozorini rivojlantirish, kredit ajratish jarayonlarini soddalashtirish va xorijiy tajribalar asosida takomillashtirish yo‘llari yoritilgan. Tadqiqot natijasida bankda ipoteka kreditlari samaradorligini oshirishga qaratilgan ilmiy taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.