G‘AFUR G‘ULOMNING BADIIY MAHORATI (“MENING O‘G‘RIGINA BOLAM” HIKOYASI MISOLIDA) - Boyqobilova Marjona O‘ktam qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada mohir so‘z san’atkori, iste’dodli adib shoir va akademik G‘afur G‘ulom ijodi hamda “Mening o‘g‘rigina bolam” hikoyasining badiiy-estetik g‘oyalari, asarda keltirilgan obrazlar tahlil qilinadi. Asarning zamon va makonda moslashishi, davr bilan hamnafasligi, hozirgi zamon va kelajak avlodlar hayoti uchun dolzarbligi o‘rganildi.