TASVIRIY SAN’ATDA VITRAJ USLUBI - Otajonov Diyorbek (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mahobatli bezak san’atida muhim hisoblangan vitraj uslubining o’ziga xosligi haqida qayd etilgan. Vitraj uslubi bilan arxitektura va mahobatli rangtasvir sintezi, uygʻunlik muvaffaqiyatli amalga oshirilsa yaxshi natijalarga erishish mumkinligi haqida qayd etilgan