KIMYOVIY TAHLIL TURLARI - Mirzanarova Lobar (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada kimyoviy tahlilning mohiyati, uning asosiy turlari hamda zamonaviy fan va texnikadagi ahamiyati yoritilgan. Kimyoviy tahlil moddalarning tarkibini aniqlash va ularning miqdoriy hamda sifat xususiyatlarini baholashga xizmat qiluvchi muhim ilmiy usullar majmuasi hisoblanadi. Maqolada sifat va miqdoriy tahlil, klassik hamda instrumental tahlil usullarining o‘ziga xos jihatlari tahlil qilinadi.