O‘QUVCHILARDA O‘ZIGA ISHONCHNI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGNING O‘RNI - Rejabova Maxliyoxon Maxammadjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada o‘quvchilarda o‘ziga ishonch hissini shakllantirishning psixologik asoslari, o‘ziga ishonchning ta’lim-tarbiya jarayonidagi ahamiyati hamda maktab psixologining bu boradagi faoliyati yoritilgan.